1403/11/01

مجمع سالیانه هیات هاکی استان فارس برگزار شد.

مجمع عمومی و سالیانه هیات هاکی استان فارس با حضور مدیرکل ورزش وجوانان استان دکتر خداجو ، دبیر فدراسیون دکتر امیرمحمود علی آبادی ، مهندس ساسان قدیمی مدیر روابط عمومی فدراسیون هاکی ، حسین عاقبت بین رییس هیات هاکی استان و سایر اعضای برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فدراسیون هاکی ، مجمع  عمومی و سالیانه هیات هاکی استان فارس  با حضور مدیرکل ورزش وجوانان استان دکتر خداجو ، دبیر فدراسیون هاکی دکتر امیرمحمود علی آبادی ، مهندس ساسان قدیمی مدیر روابط عمومی فدراسیون هاکی ، حسین عاقبت بین رییس هیات هاکی استان و سایر اعضای برگزار شد، عاقبت بین رییس به بیان گزارش عملکرد این هیات در سال 1402 پرداخت و گفت: خدا را شکر با همدلی اعضای هیات و حمایت های اداره کل ورزش و جوانان توانستیم صعود خوبی در بین استان‌های کشور داشته باشیم.

وی افزود: یکی از سیاست‌های هیات برگزاری مسابقات و میزبانی اردوهای ملی و رقابت‌های کشوری بود که در سال 1402 عملکرد خوبی در این راستا داشتیم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس نیز در سخنانی اعلام کرد که این اداره کل از توسعه هاکی در شهرهای تابعه پشتیبانی می‌کند.

وی افزود: هاکی فارس سابقه طولانی در کشور دارد و باید با اتحاد و همدلی روزهای خوب خود را تکرار کند.

خداجو در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از رئیس فدراسیون هاکی بابت حمایتهای همه جانبه از ورزش هاکی استان فارس گفت :استان فارس دارای پتانسیل خوبی در بعد منابع انسانی در مربیگری و داوری دارد که نیاز به حمایت و پشتیبانی همه جانبه دارد .

علی آبادی دبیر فدراسیون هاکی نیز از عملکرد هیأت استان تقدیر کرده و اظهار داشت: هنوز برای کار کردن در سطح استان ظرفیت وجود دارد و نیاز است که تعامل بیشتری در خصوص توسعه هاکی در مدارس با آموزش و پرورش استان داشته باشید تا استعدادهای برتر را در بین دانش آموزان به جامعه کشور معرفی نمایید.

وی ادامه داد: با وجود 37 شهرستان در سطح استان هیأت هاکی تمرکز بیشتری برای توسعه در تمامی شهرستانها باید داشته باشد و با معرفی مربیان به شهرستانهای فاقد این رشته مفرح در توسعه آن در سراسر استان تلاش مضاعف کرد.

در پایان این مجمع خانم فرزانه محتشمی با کسب ۱۴ رای از ۱۶ رای مآخوذه بعنوان نایب رییس هیات هاکی استان انتخاب شد