1402/07/11

همدان قهرمان مسابقات قهرمانی هاکی۵ چمن بزرگسالان بانوان کشور شد

در روز آخر این مسابقات و در دیدار های نیمه نهایی ، تیم های همدان و آذربایجان شرقی مقابل حریفان خود مرکزی و گچساران به پیروزی رسیدند و راهی فینال شدند که در دیدار نهایی تیم میزبان با پیروزی ۲ بر صفر مقابل حریف خود به مقام قهرمانی دست یافت و آذربایجان شرقی در جایگاه دوم قرار گرفت.  همچنین در دیدار رده بندی تیم مرکزی با نتیجه ۱ بر صفر مقابل کهگیلویه و بویراحمد(گچساران) جایگاه سوم مسابقات را به خود اختصاص داد . 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون هاکی ، تیم همدان قهرمان مسابقات قهرمانی هاکی۵ چمن بزرگسالان بانوان کشور شد. در روز آخر این مسابقات و در دیدار های نیمه نهایی ، تیم های همدان و آذربایجان شرقی مقابل حریفان خود مرکزی و گچساران به پیروزی رسیدند و راهی فینال شدند که در دیدار نهایی تیم میزبان با پیروزی ۲ بر صفر مقابل حریف خود به مقام قهرمانی دست یافت و آذربایجان شرقی در جایگاه دوم قرار گرفت. 

همچنین در دیدار رده بندی تیم مرکزی با نتیجه ۱ بر صفر مقابل کهگیلویه و بویراحمد(گچساران) جایگاه سوم مسابقات را به خود اختصاص داد . 

در مراسم اهدای مدال و جام که با حضور دکتر ضمیری معاون مدیرکل ورزش استان ، مسئولان هیات هاکی استان ، اعضای کمیته فنی مسابقات و نمایندگان فدراسیون انجام شد ، ضمن اهدای مدال و جام به تیم های برتر ، تیم سیستان و بلوچستان به عنوان تیم اخلاق مسابقات انتخاب گردید.بهترین بازیکن مسابقات خانم المیرا پوپاش از گیلان ، پدیده جوان مسابقات خانم فاطمه بابازاده از آذربایجان شرقی ، خانم زینب احمدی از همدان برترین گلزن و خانم نرگس رضایی فر از تیم مرکزی برترین دروازبان مسابقات برگزیده شدند.

همچنین از خانم کیانفر مسئول کل کمیته داوران مسابقات ، خانم توانا و خانم پولادی فرد مسئولان فنی کمیته داوران و خانم ایران زاده و خانم قبادی داوران دیدار نهایی با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد.