اولین دوره مسابقات چند جانبه هاکی چمن در بخش آقایان و بانوان در دو بخش مجزا بمناسبت روز قدس و ماه رمضان در تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون هاکی اولین دوره مسابقات چند جانبه هاکی چمن در بخش آقایان و بانوان در دو بخش مجزا بمناسبت روز قدس و ماه رمضان در تهران برگزار شد.
در بخش آقایان تیم هییت هاکی استان تهران با سرمربیگری آقای وحید فتحی مقام اول و همچنین در بخش بانوان تیم منتخب شهرداری تهران با سرمربیگری خانم عطیه صالحی مقام اول را کسب کردند.
در گروه بانوان تیم های شهرداری تهران،
هییت هاکی استان تهران و تیم سردار دلها شهید سلیمانی تهران حضور داشتند.
در گروه آقایان نیز تیم هییت هاکی استان تهران ، تیم منتخب شهرداری تهران و
تیم توابع تهران به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
دکتر شیری مسئول برگزاری این مسابقات گفت: ورزش هاکی در بخش چمنی ورزش المپیکی است و سومین رشته ورزشی پرطرفدار دنیاست و هدف از برگزای این مسابقات ارزیابی و آمادگی هر چه بیشتر ورزشکاران و شناسایی و معرفی نفرات برتر با تشخیص کمیته فنی برای معرفی به تیم ملی است.
وی افزود :این پیکارها در حکم انتخاب تیم منتخب استان بوده و نفرات مستعد و توانمند با نظر کادر فنی به تمرینات این گروه برای شرکت در مسابقات قهرمانی کشور و لیگ که طبق اعلام فدراسیون هاکی برگزار خواهد شد، دعوت میشوند.
وی افزود: با تلاشهای جناب آقای دکتر قدیمی ریاست محترم فدراسیون هاکی شاهد توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر این رشته در کشور به خصوص در بخش چمنی که مدتها به فراموشی سپرده شده بود ، هستیم .