1404/01/07

کلاس‌های آنلاین داوری ‌هاکی برگزار شد

کلاس‌های آنلاین داوری ها‌کی زیر نظر حسن یاری نیا (رییس کمیته داوران) برگزار شد

فدراسیون ها‌کی در راستای حفظ آمادگی داوران در دوران پاندمی کر‌ونا نسبت به برگزاری کلاس‌های آنلاین داوری اقدام کرده است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون ها‌کی،این کلاس ها که با هدف افزایش سطح کیفی داوران برگزار می‌شود، در دو بخش زنان و مردان و با حضور 210 تن از داوران رشته ها‌کی از ابتدای سال جاری دایر شده و قرار است هر هفته زیر نظر حسن یاری نیا (رییس کمیته داوران) ادامه داشته باشد. مد‌رسی این کلاس‌‌ها را رحمت محمدی بر عهده داشت.
حسن یاری نیا (رییس کمیته داوران) در این باره اظهار داشت: به دنبال این هستیم با برگزاری این کلاس‌ها داوران خوبی را برای آینده ها‌کی ایران پرورش دهیم.
وی افزود: در تیرماه مسابقات ها‌کی چمنی برگزار خواهد شد و هماهنگی ‌های لازم در این خوص انجام خواهد شد تا داوران بتوانند بهترین قضاوت‌ها را داشته باشند.